Pénteken Ostrava!

2012.05.22. 16:35 azzz

A péntek az egyik kedvenc napom, lévén a hétvége eleje, tovább nem is magyarázom. Ezen héten ráadásul csemegével indítunk: Ostravában 51. alkalommal rendezik meg a rangos Golden Spike versenyt, amit az Eurosport is közvetít.

A meghívottak között számos nagy sztár is van, talán a legnevesebbnek mondható már meg is érkezett a cseh városba. Usain Bolt hétfőn landolt és európai körútját kezdi meg a pénteki 100 méterrel. Idén már hatodjára indul és nyilatkozata szerint nagyon szereti ezt a versenyt (2007-ben 9.77-et repesztett, de sajnos 2.1-es hátszélben így az érvényes versenycsúcs Asafa Powell nevéhez fűződik még mindig: 9.83, 2010-ből) és szeretné megjavítani idei legjobbját, ami 9.82s és Kingstonban futotta május 5-én.

 

Tovább

Szólj hozzá!

Címkék: atlétika bolt usain powell asafa ostrava

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-atletika.blog.hu/api/trackback/id/tr434532090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása