Csokiszöges

2012.05.24. 16:09 azzz

Ma kezdődik az ostravai verseny, a férfi és a női kalapácsvetéssel.

Magyar indulók is vannak: Pars Krisztiánért és Orbán Éváért izgulhatunk. Kriszért konkrétan most, hiszen a férfi verseny 16:00-kor indul, az egyik női versenynek pedig már eredménye is van, hiszen az 15:00-kor kezdődött és Éva ott állt dobókörbe.

Eredmények

A fiatalokra, vagyis inkább a gyerekekre is gondolnak a szervezők. A Zlatá Tretra azaz  arany szöges (cipő) a verseny neve, a piciknek pedig megrendezték a csoki szögest, ahol a naagynagy sztár, Bolt is ott volt. A verseny után egy hatalmas csokoládét kapott a gyerekektől, bevallása szerint élete legnagyobb csokija volt és ennek ellenére nagyon finom (tehát már csak múlt idő a tábla). A sajtótájékoztatón arról nyilatkozott, hogy szeretne jól futni majd pénteken, az időtől tart csupán egy picit hiszen eddig többször esett már. A londoni Olimpiára is rákérdeztek nyilván, Usain ott az aranyért és nem az időeredményért fog futni. Arra ott van a többi verseny, mint például a holnapi.

Video

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-atletika.blog.hu/api/trackback/id/tr954543995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása