Andreas. Mmmmm.

2012.05.25. 15:21 azzz

Ma este 19:45-kor kezdődik a férfi gerelyhajítás az ostravai Golde Spike versenyen (angolul még nem írtam le a verseny nevét, magyarul és csehül már igen, hiányzott ez a sorból).

Emlékeimben még él, hogy a versenyek ugye általában délután kezdődnek és az aznap már annak a jegyében telt: általában masszív semmittevéssel, főleg a rajt előtti pár órában.

Így tesz Andreas Thorkildsen is, aki a hotelben lógatja a lábát, azaz pihen az estére, rákészül ellenfeleire: parádés a mezőny ugyanis, fel kell kötnie a felkötnivalót ha meg akarja verni Tero Pitkamakit, Matthias De Zordót, Petr Fryrdychet vagy Vitezslav Veselyt. Anno Horváth Gergely gerelyhajítónk 4 órával a verseny előtt egy hatalmas lakomát csapott, számára az volt a felkészülés egyik része. De én személy szerint kimondottan kíváncsi lennék, hogy ki hogyan relaxál vagy éppen készül egy-egy verseny előtt..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-atletika.blog.hu/api/trackback/id/tr634545925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása