3 a magyar igazság

2012.05.24. 17:35 azzz

 Az Arany Szöges vagyis Zlatá Tretra nevű ostravai verseny előtti napon, azaz csütörtökön -tehát ma- rendezik meg 2006 óta a férfi és női kalapácsvetést. Lassan már hagyomány, hogy Pars Krisztián a dobogóra áll, vagy még inkább (kicsi szívem legalábbis ennek szurkol mindig) meg is nyeri. Történt ez már eddig kétszer: 2009-ben és 2010-ben. A versenycsúcs is az övé, szóval a kérdés most is az volt: mire képes? Megőrzi-e világranglista vezető pozícióját?

És a válasz egy hatalmas nagy IGEN! Sőt. Egy picit át is írta mindkettőt: a világ idei legjobbját megjavítva (81.16 m), új versenycsúccsal (80.71 m/2007.) amit a 2. sorozatban dobott és utána már nem is állt dobókörbe, 82.28 m-el lett immár harmadszor is bajnok. 

Hatalmas gratula és hiphiphurrá, csak így tovább Krisztián!

Eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-atletika.blog.hu/api/trackback/id/tr884544163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása