Új brit csúcs - Ennis úton a londoni aranya felé

2012.05.28. 14:00 azzz

 A tegnapi napon több verseny is zajlott. Az egyikről már beszámoltam, legalábbis a feléről, következzék a második felvonás.

A götzisi többpróba viadal mára befejeződött és  Farkas Györgyinek végül nem sikerült az egyéni csúcs, de nagyon közel állt hozzá és még jócskán a szezon eleje van. Több, mint jó ómen ez az EB és az Olimpia előtt. A versenyt Jessica Ennis nyerte új egyéni és brit csúccsal. Mögötte Tatyana Chernova végzett a 2. és Lyudmyla Yosypenko a 3. helyen, mindössze 8 ponttal megelőzve Austra Skujytet. Daphne Schippers a 7., az Olimpiai bajnok Dobrynska a 9., a francia Ida 12. lett, Györgyi végül a 22. helyen zárta a viadalt.

A férfi mezőny élén végül nem történt változás: a 10. számot követően ugyanaz állt az első helyen, mint 5 szám után. Hans van Alphen13 ponttal szerezte meg az elsőséget EelcoSintnicolaas előttn akit Pascal Behrenbruch követett.

Eredmények

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-atletika.blog.hu/api/trackback/id/tr594550818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása