Női váltónk csúcsközelben

2012.05.29. 13:42 azzz

A Schmelcz Fanny, Nguyen Anasztázia, Kaptur Éva, Petrahn Barbara alkotta négyes a hétvégén egy belga kisvárosban álltak rajthoz, ahol mindössze 37 századmásodperccel maradtak el a magyar csúcstól (44.34 s, 1982. válogatott: Siska, Juhász, Németh, Orosz) és 44.71 s-es eredménnyel jelenleg az európai ranglista 17. helyén vannak. Történt mindez úgy, hogy tulajdonképpen Naszti nemrég tud csak teljes értékű edzésmunkát végezni - bár ennek ellenére indult egyéni 100 méteren, 11.84 lett az eredménye) és május végén is még beszélhetünk bőven idény elejéről ahonnan remélhetőleg csak előre vezet majd az út.

Az Európa bajnokság a cél először, de oda csupán a legjobb 16 csapatot hívják meg. A lányoknak nyilván lesz még lehetőségük a javításra de nagyon úgy tűnik, hogy dupla öröm várható hisz ha sikerül, az több mint valószínű, hogy új magyar csúcsot is fog jelenteni.

 

Hajrá lányok, csak így tovább!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-atletika.blog.hu/api/trackback/id/tr394552911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása